Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئو فیزیک وابسته به دانشگاه تهران،  این زلزله ساعت ۲۱ و ۲۱ دقیقه و ۵۴ ثانیه در عمق ۱۸ کیلومتری زمین  بوقوع پیوسته و مرکز آن داخل مرزهای جمهوری آذربایجان بوده است.

گزارشی از تلفات احتمالی این زلزله دریافت نشده است.

برچسب‌ها پارس آباد مغان استان اردبیل زلزله.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پارس آباد مغان استان اردبیل زلزله پارس آباد مغان استان اردبیل زلزله اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار پوتین و پاشینیان در مسکو

به گزارش خبرآنلاین، ایروان – متحد دیرینه مسکو – ماه‌هاست که از روابطش با روسیه انتقاد کرده و مدعی شده که نیروهای صلحبان این کشور در جریان درگیری با جمهوری آذربایجان بر سر منطقه قره‌باغ دخالتی نکرده‌اند.

خبرگزاری فرانسه ضمن اشاره به ویدئویی که کرملین منتشر کرده، از دیدار میان پوتین و پاشینیان خبر داده است.

پوتین خطاب به پاشینیان که برای نشست اتحادیه اقتصادی اوراسیا به مسکو سفر کرده بود، گفت: «روابط دوجانبه ما با موفقیت درحال پیشرفت است. ما همیشه به همکاری اقتصادی توجه می‌کنیم.»

به گزارش ایسنا، گفته شده است که رئیس‌جمهور روسیه هیچ اشاره‌ای به تنش‌های اخیر نکرده است.

در سپتامبر ۲۰۲۳ که جمهوری آذربایجان بار دیگر کنترل قره‌باغ را به دست گرفت و از حمایت روسیه برخوردار شد، تنش‌ها میان ایروان و مسکو بالا گرفت.

به گزارش اسپوتنیک، قفقاز جنوبی یکی از پرتنش‌ترین مناطق جهان محسوب می‌شود که بخشی از آن به دلیل درگیری طولانی مدت میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه قره‌باغ است. بعد از تحرکات نظامی باکو در سپتامبر ۲۰۲۳، کنترل این منطقه که عمدتا از ارمنی‌ها تشکیل شده بود، به دست جمهوری آذربایجان افتاد و تقریبا همه ساکنان محلی به ارمنستان فرار کردند.

فاصله‌گرفتن ارمنستان از روسیه از وقتی آغاز شد که در زمان حمله غافلگیرانه نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان به قره‌باغ، ایروان، مسکو را به عدم حمایت از خود متهم کرد. از آن زمان ایروان عملا عضویت خود در سازمان پیمان امنیت جمعی با روسیه را به حالت تعلیق درآورده و میزبان رزمایش نظامیان آمریکایی بوده است. ارمنستان حتی به اوکراین کمک‌هایی ارسال کرده و برای عضویت در اتحادیه اروپا هم تمایل نشان داده است.

البته یک منبع سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) به اسپوتنیک گفت که این سازمان معتقد است ارمنستان همچنان عضو این سازمان است و تعاملاتی با آن وجود دارد، هرچند نه به طور کامل.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904703

دیگر خبرها

  • زلزله احمد سرگوراب خسارتی نداشته است
  • دیدار پوتین و پاشینیان در مسکو
  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • بیش از ۶ هزار نفر در فرایند برگزاری دور دوم انتخابات مشارکت دارند
  • شناسایی ۱۸۵ هزار نفر واجد شرایط در حوزه انتخابیه شمال اردبیل
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • وضعت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • ۶ فوتی و مصدوم در تصادف پراید و پارس در محور سرو ارومیه